0707 - 28 43 02info@ohrlingsmaleri.se

Ett måleriföretag i Lindome

Ett måleriföretag i Lindome

Målar hus och hem att trivas i

Välkommen till Öhrlings Måleri, som är ett måleriföretag i Lindome. Vårt företaget är till för dig som är i behov av en noggrann, erfaren och kompetent målare i Kungsbacka med omnejd. Jag som äger och driver Öhrlings Måleri heter Pierre Öhrling och jag är en utbildad målare, som har gått en sedvanlig måleriutbildning, i vilken jag har lärt mig att måla av en erfaren målare (en så kallad lärlingsutbildning).

Det går självfallet att få hjälp med det mesta inom måleri och allt från små projekt till litet större och tidskrävande projekt kan man få hjälp med. Man kan exempelvis få hjälp med invändig arbete (spackling, målning, tapetsering), utvändigt arbete (skrapning, grundning, färdigstrykningar) och renovering av gamla fönster med mera.

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, så ser vi på Öhrlings Måleri fram emot att vara dig behjälplig med det som du vill ha hjälp med inom måleri. Vi vill kunna vara det måleriföretag som du som kund kontaktar allra först, när du är i behov av hjälp med någonting inom måleri i Lindome med omnejd.

Relationen med kunden är viktig

För oss på Öhrlings Måleri är relationen med kunden det viktigaste. Det är adekvat att relationen med dig som kund fungerar genom hela projektet. Du får hjälp både med planeringen och genomförandet.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert för de presumtiva tjänster som du är intresserad av. Alla offerter här hos oss på Öhrlings Måleri är självfallet helt kostnadsfria. Om det är någonting angående detta som är oklart, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så skall vi försöka att reda ut det som du är osäker kring.

Välkommen till Öhrings Måleri, när det är dags för dig att anlita ett måleriföretag i Lindome eller dess omnejd. Hör av dig till oss, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.